werkplek inrichten

  • sep 2020
  • Winkwaves
  • 27
Over de Raadbaak
  • Alle leden mogen wijzigen

Met het platform is het mogelijk om je eigen werkplek in te richten. De beheerders van het platform kunnen een aantal widgets activeren voor alle gebruikers.

Daarnaast kunnen de gebruikers van het platform zelf widgets plaatsen. Ga naar werkplek in de menubalk en klik op "wijzig widgets" om de werkplek in te richten.

De werkplek is alleen voor jou zichtbaar en kun je daarom naar eigen wens inrichten en gebruiken.

"Mijn todo-lijst", "Mijn leesstapel" en "Mijn snelle links"

Je kunt bijdragen, evenementen of andere links aan "Mijn todo-lijst", "Mijn leesstapel" en "Mijn snelle links" op verschillende manieren toevoegen: via "Mijn werkplek" of via de bijdrage zelf.

Als je een bijdrage of evenement aan "Mijn todo-lijst", "Mijn leesstapel" of "Mijn snelle links" via een bijdrage wilt toevoegen, kan dit door naar de bijdrage te gaan en in het menu aan de rechterkant op het "lijst" icoon te klikken. Je kunt nu kiezen waar je de bijdrage aan wilt toevoegen.

Als je een bijdrage, evenement of andere link wilt toevoegen via "Mijn werkplek", ga je naar je werkplek en klik je op het "+" teken bij een van de widgets. Vul het formulier in met de link, omschrijving en eventueel de datum waarop je herinnerd wilt worden.

Trefwoorden