Welkom op de Raadbaak

Wie ontmoet je hier?

De Raadbaak is  dé  community voor intermediairs die in contact staan met burgers in de knel. Je vindt hier professionals binnen en buiten jouw vakgebied waaronder schuldhulpverleners, huisartsen, mediators, juristen, en medewerkers van de Nationale Ombudsman. Samen kun je sparren over zaken die jouw cliënten raken. Van laaggeletterdheid, schulden, ontslag tot gezondheidsklachten. Zo helpen we mensen met een hulpvraag sneller op weg. Bij leden zie je wie er allemaal al zijn.

Waarom bestaat de Raadbaak? 

De Raadbaak is ontstaan vanuit de behoefte van verschillende intermediairs om onderling te kunnen sparren en de wens vanuit zowel intermediairs als de Nationale Ombudsman om signalen van burgers in de knel sneller herkennen en hen verder te helpen. Het doel van de Raadbaak is dan ook om intermediairs een platform te bieden om signalen met elkaar te delen en elkaar zo verder te helpen. 

Aan de slag

Registreer je als nieuw lid. Vul je profiel in en vergeet je profiel foto niet, zo maken we de Raadbaak persoonlijk en zie je met wie je een gesprek hebt. Lees de huisregels door en stel jezelf voor. Zo weten anderen dat je er bent en waar jij je mee bezighoudt.

✔️ Vind antwoord op jouw vraag    ✔️ Deel een signaal    ✔️ Start een gesprek 

 

Raadbaak Community Manager

Raadbaak Community Moderator

Ontmoet de ambassadeurs

Onze ambassadeurs zijn leden die zich onbezoldigd inzetten om van de Raadbaak een mooie community te maken. Heb je een vraag over hun expertise gebied? Aarzel dan niet om contact met een van hen op te nemen. Wil je ook ambassadeur worden? Stuur dan een bericht naar de Community Manager.