Ontmoet de Raadbaak Ambassadeurs

Onze ambassadeurs zijn professionals die zich inzetten om van de Raadbaak een mooie community te maken. Heb je een vraag over hun expertise gebied? Aarzel dan niet om contact met een van hen op te nemen.

In contact komen met anderen via de Raadbaak

6 jul | 3 reacties

Beste Raadbaker,

Heb jij wel eens een vraag gesteld op de Raadbaak of jouw inzicht met een ander gedeeld? Voelt het voor jou als een drempel om dit online te doen? Via 'Random Coffee' wordt het wellicht makkelijker. En je kan ook eens reageren op een post van een ander. Dat hoeft overigens niet altijd inhoudelijk te zijn. Zeggen dat je het een interessante vraag vindt of dat je graag meeleest met de reacties is ook een reactie.

En interessant nieuws van @annetteneuteboom: Op 1 juli 2022 heeft de ACM (Autoriteit Consument en Markt) een informatielijn voor hulpverleners geopend. Lees er meer over in haar post van deze week.

Wat staat er op de Agenda?

  • Meld je vóór 18 juli aan voor de Random Coffee . Je wordt per mail gekoppeld aan een Raadbaak lid. Samen zoeken jullie een moment om (virtueel) een kop koffie te drinken. Je kunt elke maand mee doen, wanneer het jou uitkomt. Zo leer je steeds meer leden kennen en help je elkaar verder.
  • Zet ook alvast 8 september 10.30 - 11.15 in je agenda, dan organiseren we een Q&A met betrekking tot de aanleiding, het proces en de resultaten van het rapport: 'Met te weinig genoegen nemen'. Meld je hier aan.

Tot op de Raadbaak!

Met vriendelijke groet, Kirsten Wagenaar
Raadbaak Community Manager

Er komt een reeks podcasts met Reinier van Zutphen aan!

8 aug | 2 reacties

Beste Raadbaker,

Heb jij wel eens een vraag gesteld op de Raadbaak of jouw inzicht met een ander gedeeld? De vragen en gesprekken die we op de Raadbaak lezen, inspireren ons weer om verder in gesprek te gaan.

Speciaal voor deze zomerperiode hebben we vier podcasts met Reinier van Zutphen gepland. De reeks heet 'De burger kan niet langer wachten'. Deze maandag is een voorproefje geplaatst op De Raadbaak en aankomende vrijdag wordt de eerste gehele podcast 'Klagen heeft zin' gepubliceerd.
De week erop wordt de tweede podcast 'Maatwerk is geen oplossing voor slecht beleid' gedeeld. Hou daarom de Raadbaak in de gaten de komende weken. We horen natuurlijk graag jullie feedback en mogelijk nieuwe vragen naar aanleiding van de podcasts.

Wat gebeurt er verder op de Raadbaak?

  • Raadbaak lid Judith Schreurs deelt hoe ze bij de Gemeente Nijmegen terughoudendheid ziet bij het toekennen van briefadressen bij twee groepen. Dit komt omdat er geen plan van aanpak is gemaakt in het land waarvan men is gekomen. En de gemeente verwacht dat in het plan is opgenomen waar men kan gaan wonen in Nederland en hoe men zelfvoorzienend kan zijn. Er ontstaat een gesprek met Sanela Drazilovic en Andre van Mierlo hierover maar misschien kun jij ook nog wat toevoegen vanuit jouw ervaring en expertise?
  • Sinds een aantal dagen zijn we de 500 leden gepasseerd! Weer een mooie mijlpaal voor de community van de Raadbaak.

Tot op de Raadbaak!

Met vriendelijke groet,

Kirsten Wagenaar

Raadbaak Community Manager