Random coffee (*Na de match plan je zelf een dag & tijdstip in)

CategorieVrije tijd
  • 107
  • 1
  • Ma 12 sep
  • t/m Vr 16 sep
De Raadbaak

Op de koffie met een raadgever

Vind je het ook uitdagend om nieuwe contacten te leggen op een online platform? Heb je behoefte om andere leden in het echt te spreken en van gedachte te wisselen?

Die gelegenheid bieden wij je graag via de maandelijkse ‘Random coffee’! Een kop koffie op een laagdrempelige, flexibele en vrijblijvende manier. Eenmalig of vaker.

Doe je mee?

Om een koffie afspraak te maken, hoef je zelf bijna niets te doen. Je hoeft alleen te laten weten of je mee wilt door je aan te melden. Wij regelen dat jij eens in maand koffie kunt drinken met een willekeurig Raadbaak lid. Je kunt natuurlijk eenmalig aanhaken, maar ook op frequente basis koffieleuten en elke keer een andere Raadgever ontmoeten. Digitaal of mocht je toevallig bij elkaar in de buurt wonen dan wellicht via een fijne wandeling buiten.

Wat kun je van ons verwachten?

Als je je aanmeldt voor dit evenement, dan krijg je de week van de 'random koffie' een uitnodiging via de mail waarin je wordt gekoppeld aan een ander lid. Samen plannen jullie vervolgens binnen twee weken na ontvangst van de mail een (fysieke of digitale) afspraak in. Die afspraak kan zo lang of zo kort duren als je wilt.

Vragen? Laat het ons weten!