De Raadbaak

Deelnemen als groep aan de raadbaak

 • 10 jun
 • W. Koning
 • 2
 • 131

Hallo,

Ik ondersteun de ombudscommissie van Assen en heb me als zodanig aangemeld, ook voor het webinar. Is het dan wel mogelijk dat alle leden gebruik kunnen maken dit platform onder 1 account? Is het ook mogelijk om als gehele commissie gelijktijdig met 1 account het webinar te volgen (op zijn eigen plek). Of moet elk commisiselid een eigen account aanmaken?

Ik hoor graag even.

Groet

Wilma Koning

Reacties

2 reacties, meest recent: 10 juni 2021
 • Hoi Wilma,

  Wat leuk dat je bij de Raadbaak bent gekomen. Het is belangrijk dat ieder individu een eigen account heeft. De Raadbaak biedt een omgeving waarin collega-professionals elkaar verder kunnen helpen d.m.v. het stellen en beantwoorden van vragen en delen van kennis, dit werkt fijner wanneer we allen weten tegen of met wie wij praten.

  Wat betreft het webinar: We zullen deelnemers vragen om in de chat te reageren op vragen tijdens de webinar. Ook komen er stellingen via de Mentimeter aan bod. Voor deelname aan de webinar is het dus het handigst als iedereen zichzelf opgeeft. Dan kan iedereen op zijn of haar eigen computer de webinar volgen. Iedere deelnemer krijgt ook een eigen Zoomlink om deel te nemen (ca. een week van tevoren).

  Heb ik je vraag zo voldoende duidelijk beantwoord? Ik help je graag verder, dus schroom niet weer even contact te leggen via de Raadbaak.

 • Dank voor je reactie. Voor nu is dit voldoende voor mij.

Trefwoorden