De Raadbaak

Vraag het aan mij!

  • 14 sep
  • Sapna Bhatia
  • 2
  • 98

Mijn naam is Sapna Dass, Ik ben voornamelijk werkzaam voor verschillende overheidsinstanties, waarbij ik bezwaren en beroepen behandel. Tijdens de behandeling van bezwaren en beroepen kom ik wel eens dingen tegen waarvan ik denk dat dit gehele probleem voorkomen had kunnen worden en de burger beter geholpen zou zijn.

Dingen die ik vaak tegenkom zijn slecht contact/communicatie/uitleg met de burger. Ook heb ik veel te maken met procedurele kanten van het bestuursrecht.

Mocht iemand tegen vergelijkbare dingen aanlopen of daar een vraag over hebben, dan wil ik graag helpen.

Stel dan ook gerust een vraag zodat hierover gespard kan worden en ik wellicht verdrder kan helpen!

Reacties

2 reacties, meest recent: 29 september
  • Goedemorgen @sapna bedankt voor het aanbieden van je expertise. Het zou mooi zijn als je andere wellicht kunt helpen bij vraagstukken die ze hebben.

    Ik zie dat je schrijft dat slecht contact/communicatie vaak voor komt. Ben je ook al bekend met de Steffie module waar we vorige week iets over hebben bericht? Dit is voor de burger een ontzettend handige tool mbt contact met overheidsinstanties.

  • Hoi Sapna,

    Wij merken dat mensen regelmatig ons bellen met een klacht over een beslissing van de overheid. Maar in veel gevallen moeten ze dan bezwaar maken tegen die beslissing. Om hen op weg te helpen, maken we op dit moment een video waarin we uitleggen hoe je bezwaar kunt maken. Deze zullen we dan ook delen op de Raadbaak 😊 Heb jij misschien ook wat aan in je werk!