Nieuw op de Raadbaak

  • 25 mei
  • Ruben Loose
  • 1
  • 129
De Raadbaak

Ik ben Ruben Loose, ik werk als beleidsondersteuner Maatschappelijke correspondentie bij de afdeling Democratie en bestuur van het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Fijn om zoveel betrokken mensen te zien op deze raadbaak, en een mooi initiatief van de ombudsman!

Reacties

één reactie, 1 juni
  • Aangepast op 1 juni

    Dag allemaal. Ik ben Diana van Bijsterveld. Ik heb 34 jaar gewerkt in de complexe jeugdzorg aan jongeren. Deze droom begon ik als pedagogisch medewerker en later als MT lid en manager en projectleider. Ook leerde ik de gehandicaptenzorg kennen, met net als in de jeugdzorg bevlogen professionals die dag en nacht klaar staat voor het verlenen van complexe zorg aan jongeren in dit geval met meervoudige beperking en NAH. Dit heeft indruk op me gemaakt. Sinds feb. 2022 heb ik de organisatie verlaten. Ik volg een scholingstraject voor erkent conflictspecialist met een aantal expertises.

    Ik ben ondertussen professioneel Mediator met specialisatie Familiemediation en echtscheiding, beiden met accreditatie MFN & SKJ. In september start ik de specialisatie Arbeidsmediation en organisatiemediation. Voor de zomer wil ik mijn MFN examens afronden zodat ik in het MFN register kan worden opgenomen.

Trefwoorden