De Raadbaak

Nieuwe groepen op de Raadbaak!

  • 6 sep
  • Moderator Raadbaak
  • 87

Beste Raadbaak leden,

We willen graag twee nieuwe groepen aan jullie introduceren. De afgelopen weken zijn we terug gegaan naar de basis van de Raadbaak. In het onderzoek voor de lancering gaven veel leden aan vooral interesse te hebben in het delen van kennis rondom wet & regelgeving. Daarbij werd er ook gevraagd naar praktijk ervaringen van andere intermediairs. Met die gedachte lanceren we nu Wet & Regelgeving en Case Studies als groepen.

Wet & Regelgeving

Uit eerdere onderzoeken onder leden en initiatiefnemers van de Raadbaak kwam naar voren dat er onder intermediairs veel vragen zijn over de Wet & Regelgeving waar iedereen dagelijks mee te maken heeft. Om dit zo goed mogelijk te faciliteren hebben we een nieuwe groep aangemaakt waarin we graag willen weten met welke wetten en regelgeving jij te maken hebt (en de uitwerking ervan) zodat andere hier weer van kunnen leren, er op in kunnen haken of er vragen over kunnen stellen.

Dus met welke Wet & Regelgeving had jij vandaag te maken? Deel het hier...

Case Study

Naast de Wet & Regelgeving waar iedereen dagelijks mee te maken heeft was er ook een duidelijke vraag om praktijk verhalen en discussies in het algemeen. De nieuwe groep Case Studies geeft iedereen de mogelijkheid om afgeronde cases te delen. Had jij bijvoorbeeld een bijzonder hoofdpijn dossier of knelpunt die uiteindelijk toch is opgelost, deel hem dan gerust in deze groep, wellicht kunnen andere er van leren.

Alle case studies die kun je hier vinden...

Trefwoorden